لیست اختراعات معين خزاعي
در طراحي و پيكربندي ماشين اختراعي مذكور، از اجزاي مختلفي استفاده شده كه مي توان آنها را به چهار دسته اصلي تقسيم نمود و هر يك از آنها را به صورت جداگانه وصف كرد: o\tكشنده ي موتوري: تمامي تجهيزات بر روي كفي يك كشنده، ترجيحا يك كاميون يا كاميونت ديزلي، سوار شده و به وسيله ي آن قابليت جابجايي مي يابد. o\tمخزن : يك مخزن افقي استوانه اي دو محفظه اي (مخزن از وسط با صفحه اي عمود بر جهت طول استوانه به دو نيمه تقسيم شده است)، كه بر روي شاسي كفي كشنده نصب شده است، وظيفه نگهداري و جابجايي مواد مصرفي (آب و مواد شوينده)، نگهداري و تخليه ي شيرآبه و فاضلاب و تامين فضا براي نصب ساير تجهيزات را دارا مي باشد. o\tبازو هاي جابجا كننده باكس ها: بازو ها كه در پايين اسكلت خود داراي چرخ هاي هرز گرد هستند بر روي ريل ها سوار شده و با نيروي كشش كابل از طرف ديگر مخزن داراي حركت خطي بر مسير ريل مي باشند o\tجاروب و تجهيزات شستشو: پايه جاروب ها داراي دو حركت خطي عمود بر راستاي طول ماشين و سطح افق مي باشند. حركت عمود بر طول توسط سيلندر هيدروليك تلسكوپي ثابت شده بر روي تكيه گاه تعبيه شده در زير دريچه ي محفظه ي عقبي مخزن، تامين شده و با قرار گرفتن چرخ هاي موجود در دو طرف شاس آن در ريل گاه هاي قرار گرفته در طرقين و زير دريچه ي مذكور هدايت مي گردد.
زمينه فني اختراع مربوط: مهندسي ارائه راه حل: در مكانيزم جديد خشك كن خلاء ارائه شده در اين طرح مشكلات كندي فرايند خشك شدن در نتيجه ي طولاني شدن زمان ايجاد خلاء و كاهش دماي محصول و كاشه كيفيت محصول نهايي به ترتيب به دليل گرماگير بودن مرحله ي تبخير و رشد ميكرو ارگانيسم هاي غير هوازي از تكنيك هاي Buffering انبساط حرارتي پيش گرمايش همرفتي و تابش اشعه ي ماوراي بنفش رفع گرديده است. - درتكنيك Buffering با افزايش حجم سيستم ايزوله از ميزان فشار جز هر محفظه كاسته مي شود. - با استفاده از انبساط حرارتي با افزايش دما در محفظه و متعاقبا افزايش حجم و دمش گاز به بيرون سرعت ايجاد خلا افزايش يافته است. - همرفت حرارتي با عمل پيشگرم محصول مشكل ضعف انتقال حرارت در محيط خلا را جبران خواهد كرد. - تابش UV از رشد ميكرو ارگانيسم هاي غير هوازي در محفظه خلاء پيشگيري مي كند. - استفاده از قفسه با نانو پوشش اكسيد تيتانيوم به منظور خودتميزي و جلوگيري از تجمع آلودگي بر روي قفسه ها. مزاياي اختراع: 1- سرعت بسيار بالا در فرآوري و خشك كردن محصول با استفاده از تكنيك Buffering 2- رفع مشكل ضعف انتقال حرارت در شرايط خلا از طريق همرفت حرارتي با عمل پيشگرم محصول. 3- كاهش مصرف انرژي در مقايسه با ساير دستگاه هاي هم شاخه به دليل وجود تكنيك هاي جديد و سرعت بالاي فرايند 4- استريليزاسيون و پيشگيري از رشد ميكرو ارگانيسم هاي غيرهوازي با استفاده از تابش فرابنفش. 5- تنظيم حرارت و فشار درون مخازن. 6- امكان تنظيم سيكل فرايند مطابق با حساسيت هاي هر محصول با استفاده از تنظيم فشار و دماي درون مخازن 7- خاصيت خود تميزي جلوگيري از استقرار آلودگي در قفسه ها با استفاده از شيشه هاي نانو. 8- جلوگيري از رشد قارچ ها بر روي قفسه ها در هنگام بيكاري دستگاه.
موارد یافت شده: 2